Steun onderzoek tegen kanker!

5% van uw bestelling wordt gedoneerd aan Kom op tegen Kanker!

Partners van Jobs2Care

Maak kennis met de partners van Jobs2Care.
Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise binnen o.a. de gezondheidszorg
Onze partners staan mee in om u als zorgprofessional/organisatie bij te staan.
Heeft u vragen omtrent een specifiek topic? Aarzel niet om ons te contacteren en wij brengen u in contact met een geschikte partner die u mogelijks verder kan helpen.

ACCOFISC - Het ondernemende boekhoudkantoor

Accofisc is een dynamisch middelgroot kantoor met meerdere vestigingen. Ze voeren uw boekhouding op een efficiënte manier en zorgen voor uw fiscale optimalisatie. Daarnaast zijn ze marktleider in de begeleiding van apotheekovernames.
Is het moment aangebroken om van je welverdiende pensioen te genieten of een andere weg in te slaan? Dan kan de zoektocht naar een overnemer beginnen. Of wil je zelf een andere onderneming overnemen? Accofisc gidst zowel kopers als verkopers naar een succesvolle overname.
Ze zorgen al meer dan 40 jaar voor een goede nachtrust bij de ondernemers. 

Bank Van Breda - De bank voor vrije beroepen

Elk vrij beroep hakt dagelijks kleine en grote knopen door. Ze helpen u graag bij het maken van de juiste financiële keuzes. Zo bieden ze u de rust en ruimte om u volledig te kunnen focussen op wat echt telt: uw familie en uw praktijk, officina of kantoor.
Zij nemen zelf het initiatief. Op het juiste moment, zonder vertraging of nodeloze rompslomp.
Ze houden steeds uw langetermijnbelangen voor ogen.

Het Apothekersbal - Gala-avond voor elke werkende apotheker

Het Apothekersbal brengt alle apothekers uit verschillende sectoren terug samen.
Of het nu gaat om een reünie met medestudenten of een originele teambuilding, het kan allemaal! Het Apothekersbal is dé gelegenheid om te netwerken, te genieten en samen ons mooie apothekersberoep te vieren. De avond begint met een amusante netwerkreceptie, gevolgd door een seated diner met live muziek. De afterparty met DJ zorgt tot slot voor een prachtige afsluiting van de avond. Het Apothekersbal creëert een onvergetelijke avond vol plezier, verbinding en nieuwe herinneringen.
Mis deze kans niet en kom samen met collega's en vrienden vieren en genieten!